Boomerang All-Stars - app-ikon

Boomerang All-Stars

Scooby-Doo

Boomerang All-Stars

Beskrivelse

Boomerang All Stars kjemper om å vinne All Stars-trofeet, men hvilket lag er best? 

Velg ditt eget Boomerang-lag og gjør deg klar til å veilede dem gjennom syv sensasjonelle sportsbegivenheter, deriblant noen helt nye fotballspill! Klarer du å lede laget ditt til toppen av ledertavlen? Du kan spille med alle favorittstjernene dine fra Boomerang, deriblant figurer fra Du er kul Scooby-Doo! Tom & Jerry, New Looney Tunes, Happos-familien, Kanicula, Dorothy og Trollmannen fra Oz og Ville løp! La kampene begynne!

STAR STRIKER
Helt nytt på Boomerang All Stars! Skyt fotballer som en villmann mot målskiven som flytter seg rundt i målet. Klarer du å skru den forbi målvaktene og få høyeste poengsum?

SUPERMÅLVAKT
Helt nytt på Boomerang All Stars! I Supermålvakt må du redde et bombardement av fotballer som skytes ut av kanoner. Ikke slipp dem forbi deg, og hold hodet kaldt når de virkelig begynner å suse rundt ørene dine!

BASKETBALLBALUBA
Basketballbaluba er basketball med en vri: I dette spillet dunker du nemlig deg selv! Sikt med baller som inneholder favorittfigurene dine fra Boomerang, og prøv å treffe kurven så mange ganger som mulig. Hvor mange poeng klarer du å score?

BADEBALLSPRETTING
Klar, ferdig, hopp! Sprett fra badeball til badeball i dette van(n)vittige stafettspillet. Vær nøye med å velge riktig vinkel og hoppe i riktig øyeblikk, slik at du ikke havner i vannet!

RAKETTRULLEBRETT
Gå for høyeste poengsum i Rakettrullebrett! Kjør på et rakettdrevet rullebrett mens du prøver å treffe målskiven med tennisballer. Men pass på å unngå bowlingkulene!

GUMMIRINGLØP
På tide å komme seg ut på bølgene blå! Klamre deg fast til en gummiring gjennom en vannløype full av hopp, hindringer og et par andre ville overraskelser. Se hvor raskt du kan komme deg i mål. Fikk du høyeste poengsum? Klar, ferdig, uti med deg!

FALLSKJERMHOPPING
Svev modig gjennom luften! Kast deg utfor med fallskjerm og prøv å samle alle de gylne ringene på vei ned. Men pass på å ikke treffe fugler, bokser og fly. Klarer du å lande midt i blinken når fallskjermen åpner seg?

Skjermbilder