Boomerang Make and Race - app-ikon

Boomerang Make and Race

Scooby-Doo

Boomerang Make and Race

Beskrivelse

KLAR ... VELG DIN YNDLINGSSERIE FRA BOOMERANG!
Dette er et morsomt spill for hele familien, hvor både foreldre og barn på trygt vis kan bygge biler, kjøre billøp og spille! Hvem vil du kjøre mot? Velg blant dine yndlingsstjerner fra Boomerang, deriblant:

・Scooby-Doo og Velma
・Tom og Jerry
・Stunt-Happo og Ballerina-Happoen Bella
・Penelope Pitstop, Dick Dastardly og Muttley fra Ville løp
・Snurre Sprett og Pip

FERDIG ... TILPASS BILEN DIN
Løpet er i gang! I Make and Race kjører du ikke bare mot noen av yndlingsfigurene dine fra Boomerang – du får til og med lage bilen deres! Sjekk alle måtene du kan designe drømmebilen din på!

VELG ET KAROSSERI
Hvilken type bil vil du ha? En elegant varebil? En diger tønne på hjul? Valget er ditt!

VELG HJUL
Du vet hva de pleier å si: Hvis den er formet som en sirkel, kan den brukes som et hjul! Her kan du velge mellom og kombinere sykkelhjul, donuts, sagblad og alt mulig annet! Finn de hjulene som beskriver deg som person.

ET NYTT STRØK MED LAKK
Har du lyst på et lyseblått fartsmonster? Hva med en knallrosa cabriolet? Spraylakker den nye bilen din i alle regnbuens farger!

TID FOR TILBEHØR
Dekorer bilen din med lynnedslag, hjerter, el-gitarer, gigantiske motorer, flammer og annet! Du kan til og med bruke klistremerker av yndlingsfigurene dine! Du kan dessuten tjene oppgraderingspoeng mens du konkurrerer, slik at du får enda flere gøye måter å pynte bilen din på.

GÅ ... LA LØPET BEGYNNE!
Når du har en bil og en sjåfør, er det på tide å innta banen! Kjør mot klassiske Boomerang-figurer mens du styrer unna hindringer og forsøker å komme først i mål!

Skjermbilder